homeseperatormailseperatorcopyrightseperatorsitemapseperatorcontact
studioflink

home

Nu al weer zo\'n 18 jaar worden bedrijven en particulieren op hun wenken bediend.Bedrijfspanden, supermarkten, woningen, onderhoudswerkzaamheden en kleinere bouwopdrachten worden vanaf het eerste idee tot en met de oplevering begeleid door vakmensen. Vakmensen die weten wat er komt kijken bij een bouwproces en ook hun afspraken nakomen. Naast een degelijke aanpak, mag u ook de nodige creativiteit en slimme oplossingen verwachten van Bouwbedrijf De Mooij . Klik op "De beste bouwers bouwen het" en u begrijpt wat wij bedoelen.

Bouwbedrijf De Mooij kan ook uw tekeningen laten verzorgen. Voor ontwerp, aanvraag en uitvoering kunt u dus ook bij ons terecht. Klik op Bouwplannen en lees verder.

Klik op "Projecten" en u vindt een greep uit de van koop- en huurwoningen en bedrijfsmatig onroerend goed waar Bouwbedrijf De Mooij mee bezig is of die al zijn gerealiseerd.

Behalve voor uitbreiding van uw woning of bedrijfsruimte, verbouwingen kunt u ook voor onderhoudswerkzaamheden terecht bij Bouwbedrijf De Mooij. Klik op "Onderhoud" voor meer informatie. Op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een interessant bedrijf met ambitie en toekomst? Kijk snel bij onze "Vacatures"

Voorkomen is beter dan genezen. Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur, waarbij woningen en gebouwen niet alleen hun waarde, maar ook hun gebruikscomfort behouden. Bouwbedrijf De Mooij heeft veel kennis en ervaring op het gebied van onderhoud en informeert u graag over de mogelijkheden.

hamer