homeseperatormailseperatorcopyrightseperatorsitemapseperatorcontact
studioflink

de beste bouwers bouwen het

U zoekt een bouwbedrijf dat al uw wensen realiseert? De kracht van Bouwbedrijf De Mooij is maatwerk. Dus geen woning uit een boekje, maar het huis waarvan u droomt. Precies zoals u het wil. Bij Bouwbedrijf De Mooij in Haarlem weten ze als geen ander hoe ze de handen uit de mouwen moeten steken. Of het nu gaat om een bijkeuken, een supermarkt, een productiehal of een vrijstaande woning, het vakmanschap van onze medewerkers staat garant voor degelijk vakwerk.

Bouwbedrijf De Mooij is een gerenomeerd bedrijf dat met 10 jaar ervaring verschillende soorten bouwwerken uitvoert. Met een goed opgeleide groep werknemers staan wij dan ook garant voor kwaliteit en vakmanschap. Wij houden ons voornamelijk bezig met nieuwbouw en verbouw van woningen en bedrijfspanden. Uitbreidingen van bestaande panden, verbouwingen, keukens, badkamers en renovaties doen wij echter ook. Door de grote betrokkenheid van al onze medewerkers verlopen de contacten met onze klanten altijd direct en gemakkelijk waardoor er een betrouwbare en goedkope manier van werken ontstaat.

Op deze website treft u veel informatie en voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten aan. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact met ons op via email.

hamer